Dél-borsodi Akciócsoport a II. Európai LEADER EXPO-n

2010. március 4-7. között megrendezésre került a II. LEADER EXPO kiállítás Budapesten, mely az FVM és a Magyar LEADER Szövetség közös szervezésében valósult meg.
A kiállítás célja, hogy a LEADER Akciócsoportok, az új szerveződésű Helyi Vidékfejlesztési Közösségek a magyar vidéki turisztikai kínálatának bemutatásán túl elhozzák a fővárosba különleges és egyedi helyi termékeiket, gasztronómiai ajánlataikat, kézműves remekeiket és kulturális hagyományaikat. A magyar régiós felosztás szerint szerveződő kiállításon a gazdák, őstermelők, családi és társas agrárvállalkozások, vidéki vállalkozók, települések, civil szervezetek és vidékfejlesztő közösségek vesznek részt.
A Dél-borsodi LEADER Egyesület dolgozói és az elnökség tagjai 2010. március 6-án részt vettek az immár második alkalommal megrendezett LEADER EXPO-n. A vásárosok között Dél-Borsodot Erős Jánosné, mint helyi terméket kiállító cukortorta-készítő, valamint Szabó Lászlóné, falusi szállásadó képviselték.
Az EXPO színpadán a térség népszerű fúvószenekara - a sajószögedi Big Band - színvonalas fellépésével színesítette a műsort.

Expo
Expo
img11

(további képek a következő oldalon)

 

 

 

Expo
Expo
Expo
Expo
Expo
Expo
ExpoDél-borsodi LEADER Egyesület

Molnár Andrea