IKSZT pályázati kiírás módosítás

Az ÚMVP Irányító Hatóságának 46/2008. (VIII. 11.) közleménye

Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér Cím elnyerésére kiírt pályázati felhíváshoz

A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium (továbbiakban: FVM) 1698/2005/EK rendelet 56. cikke alapján, az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (továbbiakban: ÚMVP) III. tengelyes vidékfejlesztési intézkedésének keretében, a gazdaság és vidéki lakosság számára nyújtott alapszolgáltatásokhoz kapcsolódóan az Irányító Hatóság 2008. 07. 18-án pályázatot hirdetett az "Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér (továbbiakban: IKSZT) Cím" elnyerésére. A pályázati eljárás valamint a beruházások lebonyolítása érdekében a pályázati felhívást az IH az alábbiak szerint módosítja:

  • "Amennyiben a pályázó szervezet több településre is ki kívánja terjeszteni az IKSZT szolgáltatásait, úgy valamennyi településsel együttműködési megállapodást kell kötnie. Egy település egy szolgáltatás vonatkozásában csak egy együttműködés keretében megvalósuló beruházás esetében lehet együttműködő partner."
  • 8.1. A pályázat beadásának határideje:
    A pályázat benyújtásának határideje 2008. szeptember 30. és azt követően a program befejezéséig folyamatos.Forrás: FVM - Agrár-vidékfejlesztési Főosztály

2008.08.11. 15:49

HVI Tiszaújváros