Tisztelt Lakosság!

Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program Irányító Hatóságának 6/2011. (II.4.) közleménye alapján a Dél-borsodi LEADER egyesület a következőkről tájékoztatja a tisztelt lakosságot:
A 93/2007. (VII. 29.) FVM rendelet, valamint a 147/2007. (XII. 4.) FVM rendelet alapján elkészült Helyi Vidékfejlesztési Stratégia (HVS) felülvizsgálatára kerül sor 2011. 02. 15. és 2011. 04. 20. között.
Kérjük, hogy amennyiben a meghirdetett HVS felülvizsgálati fórumokon nem tud megjelenni és van olyan projektötlete, amelyet szeretné, ha a HVS felülvizsgálata során figyelembe vennénk, úgy azt az alábbi módok valamelyikén juttassa el hozzánk.
A honlapunkon talál egy projektötlet gyűjtő adatlapot, kérjük ezt nyomtassa ki és értelemszerűen töltse ki (projektenként egy adatlap használata szükséges).

Amennyiben lehetséges, úgy aláírva juttassa el a Mezőcsáti irodánkba, amelynek címe: 3450 Mezőcsát, Hősök tere 24.
A projektötlet gyűjtő adatlap e-mailben is elküldhető a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.
A projektgyűjtő adatlapok elküldésének határideje változott, az új időpont: 2011. március 8. !

Észrevételeit, javaslatait előre is köszönjük!

A HVS felülvizsgálatával, illetve a projektgyűjtő adatlap kitöltésével kapcsolatos kérdései esetén az alábbi elérhetőségek valamelyikén állunk rendelkezésére:
Cím: 3450 Mezőcsát, Hősök tere 24
Telefonszám: 49/352-527
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.