Balázs Vendégház, Tiszabábolna

Cím: 3465 Tiszabábolna, Zöldfa u. 18.
Telefon: 0620-538 4080
Mobil: 0620-335-6866
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
WEB: www.tiszaivendeghaz.hu

2012. júniusában nyitotta meg kapuit vendégei számára az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program turisztikai tevékenységek ösztönzése jogcím által támogatásban részesített, családias, csendes falusi környezetben elhelyezkedő Balázs Vendégház, Tiszabábolnán. A felújított régi épületrészben 2 apartman, míg a hozzáépített új épületrészben 3 apartman került kialakításra, bútorok beszerzésével. A támogatásnak köszönhetően a teljesen felújított és kibővített 100 éves parasztházban 4 apartman saját konyhával, fürdőszobával, TV-vel teljes összkomfortot nyújt, míg 1 apartman konyha nélküli, de fürdőszobával rendelkezik. A konyha eszközökkel teljesen felszerelt (hűtő, tűzhely, mikró, kávéfőző, étkészlet stb.) Az udvaron bográcsozó hely, kemence és grillező használatára van lehetőség. Az épületben található bár és közösségi helyiség csoportoknak, társaságoknak kiváló helyszínt biztosít tréningekre, előadások megtartására, partykra. További szolgáltatásai közé tartozik a szauna és a szolárium használata, melyek térítés ellenében vehetők igénybe.

A vendégház 21.819.963 Ft uniós forrásból került finanszírozásra.

A Balázs Vendégházról bővebb információk, képek, videó és szállásfoglalás a www.tiszaivendeghaz.hu weboldalról elérhető.