Magánszálláshely kialakítása Tiszabábolnán Sóvirág Vendégház

Tiszabábolna, Fő út 18.
Tel.: +36 49 356 336
Mobil: +36 20 468 8499
Skype: sovirag-vendeghaz
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program III. tengelyének, első körében meghirdetett Turisztikai tevékenységek ösztönzése jogcím egyik megvalósult szálláshelye a Sóvirág vendégház. A fejlesztés Tiszabábolna, Fő út 18. sz. alatt található ingatlanon valósult meg 19.839. 397 Ft finanszírozásból.
A falusi hangulatú, tornácos, új építésű vendégház, 3 igényesen berendezett, fürdőszobás szobával egész évben várja pihenni vágyó vendégeit. Két szoba közös étkezővel és konyhával rendelkezik, a harmadik egy külön épületrészben található, amely akadálymentesített, így mozgássérült vendégek részére is megközelíthető.
A szállóvendégek számára rekreációs szolgáltatást nyújt az 5 fős jakuzzi medence, és az infra szauna. Külön helyiségben csocsó, biliárd, darts segít az ellazulásban. A szálláshely épülete mögött egy 30 m2-es zárható faház biztosítja a kerékpárok, babakocsik, horgászfelszerelések, csónakmotorok tárolását. A vendégház udvarán bográcsozási, grillsütési, szalonnasütési, sátorozási, parkolási lehetőség biztosított.

A vendégházról bővebb információt a http://www.sovirag-vendeghaz.hu/index.html oldalon olvashat.