Szolgáltatásfejlesztés a Sóvirág Vendégházban I. - II.

Szolgáltatásfejlesztés a Sóvirág Vendégházban I.

A Sziklápa Kft. 2013 júniusában nyújtott be pályázatot az EMVA IV. tengelyének keretében a Dél-borsodi LEADER Egyesület által meghirdetett „Meglévő falusi szálláshelyek szolgáltatásbővítését, minőségi fejlesztését célzó beruházások és egyéb turisztikai szolgáltatásfejlesztések, továbbá ezekhez kapcsolódó marketing tevékenység támogatása” intézkedésre.

A projekt keretében a Tiszabábolnán található - az EMVA III. tengelyének „Turisztikai tevékenységek ösztönzése” jogcímében elnyert támogatással korábban létrehozott - Sóvirág Vendégház szolgáltatásfejlesztése valósult meg. A szálláshely belső bútorzata mellett elektromos háztartási eszközök, kerti rönkfa bútorok, kerti hintaágy, egy rönkfa játszótorony és kerékpárok is beszerzésre kerültek. Az intézkedés által kötelezően előírt marketing komponens arculattervezésre, weblapfejlesztésre és szórólapkészítésre irányult, továbbá egy szálláshelyet népszerűsítő rendezvény is lezajlott 2015 márciusában.

A jóváhagyott EMVA támogatás összege: 6.417.710 Ft

Szolgáltatásfejlesztés a Sóvirág Vendégházban II.

A Sziklápa Kft. 2014 januárjában nyújtott be pályázatot az EMVA III. tengelyének keretében meghirdetett Turisztikai tevékenységek ösztönzése jogcímre. A támogatásban részesült projekt keretében a szolgáltatási paletta bővítése érdekében a vendégház mögött kerti kemence és grill épült. Beszerzésre kerültek speciális távcsövek (6 db binokulár és 1 db spektív), led lámpák, továbbá egy digitális fényképezőgép és egy objektív, melyek a vadász- és a madármegfigyelő turizmus használati eszközeiként funkcionálnak. A porta esztétikus megjelenését és lehatárolását a szintén támogatással megépült új kerítés szolgálja.

A jóváhagyott EMVA támogatás összege: 9.125.366 Ft.